Diese Seite nutzt die Möglichkeiten von CSS. Falls Du dies liest, ist CSS in Deinem Browser nicht erlaubt oder verfügbar. Die Seite wird trotzdem funktionieren, sieht aber bei weitem nicht so schön aus. ;-)
invers Software
 

1999-05-11: Německá verze SL99 je hotová! (cz)

Od včerejška se konečně dodává MGI Calamus SL99 v německé verzi!
Další jazykové verze budou brzy následovat.

Můžete se těšit na nový - podle našeho mínění - zcela nový stupeň vývoje Calamusu.

Mnohé novinky, obsažené v SL99, jsme již v novinkách publikovali. Na tomto místě chceme upozornit, že v časopise ST-Computer od čísla 06/99 bude pětidílná série ve které budou všechny novinky detailně popsány.

Pokud jste si Calamus SL99 ještě neobjednali, rozmyslete si před objednávkou, jakou verzi dodávky budete potřebovat, protože si můžete vybrat mezi SL99 Windows-Pack (s integrovaným emulátorem a přímým přístupem na všechny ovladače tiskáren ve Windows) a SL99 TOS-/Mac-Pack (s GEMovým instalačním programem se instaluje přímo pod TOSem nebo MagicMacem). Pro upgrade platí jen dvě různé ceny: 3613 Kč z poslední verze Calamusu SL (SL 98), 7143 Kč ze všech ostatních verzí. Pokud si chcete objednat obě verze (tedy Windows-Pack i TOS-/Mac-Pack), stojí to o cca 600 Kč navíc.

Ale: Pokud jste se rozhodli pro jednu z obou verzí a dodatečně chcete mít i druhou variantu, bude to o něco navíc. V takovém případě stojí další verze o cca 2000 Kč více. Důvod pro toto zvýšení: Pro Vás stejně se jevící SL pakety jsou pro interní zúčtování s programátory a MGI přirozeně rozdílné - každý má jinou cenu. Programátoři by byli při ceně jen 600 Kč podstatně znevýhodněni.

Proto jednoduchá rada: Máte-li ve svém okolí jakékoliv PC, na kterém běží Windows95, Windows98 nebo WindowsNT, zvolte si Windows-Pack. Budete mít v každém případě výhodu přístupu na ovladače všech pod Windows instalovaných tiskáren. Na PC instalovaný Calamus paket můžete následně překopírovat na Mac s MagicMacem nebo Atari.

Jen pokud nemáte opravdu žádné PC v dosahu, je pro Vás Windows-Pack zcela nezajímavý a zvolte si TOS-/Mac-Pack.

Objednat si můžete samozřejmě rovnou zde!

Pro nás to znamená: zpět k prodeji, ještě nejsou všechny objednané pakety rozeslány ...

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle Rechte vorbehalten. | Datenschutz