Diese Seite nutzt die Möglichkeiten von CSS. Falls Du dies liest, ist CSS in Deinem Browser nicht erlaubt oder verfügbar. Die Seite wird trotzdem funktionieren, sieht aber bei weitem nicht so schön aus. ;-)
invers Software
 

1999-07-10: Příprava českého SL 99 je v běhu (cz)

Zatímco německá verze SL 99 se dočkala již prvního servisního balíčku, ostatní jazykové verze včetně české, se připravují. V současné době vytvořili programátoři již třetí betaverzi českého SL 99 včetně českých verzí většiny modulů. Zatímco se Michael Monscheuer povaluje u východního moře, my v Praze a okolí testujeme betaverzi a pilně překládáme manuály. Staronovým oficiálním členem programátorského týmu se stal Tomáš Hůrka, autor importu T602, konvertoru češtiny a dalších modulů.

Rozdílová příručka k SL 99 je již hotová. Obsahuje kromě popisu změn samotného Calamusu včleněné manuály Bridge 3 a generátoru čárových kódů. Dále jsou již přeložené doplňkové příručky k SL 98 a na překladu příruček k SL 96 se již pracuje. Kompletní tlustou příručku k SL sestavíme z knihy ke Calamusu 95 pro Windows, která celkem beze změn platí i pro SL do roku 1995 a rozdílových příruček.

Přejeme všem Calamusistům příjemné prázdniny a po nich již jistě budeme mít pro všechny dobrou zprávu v podobě hotového českého SL 99, které bude již také umět dělit slova za prvním písmenem, podle vzoru u-pra-vit.

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle Rechte vorbehalten. | Datenschutz