This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2001-04-30: Calamus v Hong Kongu

Verze Calamus lite edition je velice úspěšná. Přesně před dvěma měsíci byla poprvé prezentována na internetu a dnes již byla stažena více než 3 400 krát v různých jazykových verích. Zvláště nás těší mnoho nových uživatelů, kteří se rozhodli si verzi lite zaregistrovat. Ale i mnoho dřívějších uživatelů, kteří ještě nepřeskočili ze staré černobílé verze na Calamus SL může lite edition potěšit.

Dnes přišla žádost o registraci z Hong Kongu, zatímco první registrace šla již několik hodin po zveřejnění počátkem února do Kanady. Tedy – Calamus SL2000 lite edition se užívá po celém světě!

Přizpůsobeno pro původní uživatele: Kdo si za pouhých 1 750 Kč, zůstane mu přirozeně jeho původní sériové číslo, takže může dáloe používat nakoupená serializovaná písma CFN.

Přirozeně je kdykoliv možný přechod na plnou verzi Calamusu SL (nebo kompletní vydání SLC) za obvykle férových podmínek. Máte-li již Calamus 1.09 nebo starý Calamus pro Windows 95, stojí upgrade na SL2000 stejně jako předtím 8 808 Kč. Máte-li mavíc zaregistrovanou verzi lite, odečte se vám její plná cena, to jest 1 750 Kč. Za upgrade na plnou verzi Calamusu SL zaplatíte pak už jen 7 058 Kč. Férověji to už nejde.

top top

© 1998–2024 invers Software. Všechna práva vyhrazena. | Soukromí
| Našli jste překlep, nebo chybný překlad?