Diese Seite nutzt die Möglichkeiten von CSS. Falls Du dies liest, ist CSS in Deinem Browser nicht erlaubt oder verfügbar. Die Seite wird trotzdem funktionieren, sieht aber bei weitem nicht so schön aus. ;-)
invers Software
 

2001-05-15: Calamus lite edition und neues WinPack 2.71

Velice úspěšná verze Calamus lite edition obsahuje ve verzi pro Windows nyní nový WinPack 2.71. Tato aktualizace WinPacku konečně odstranila poslední drobný problém s českými znaky v menu a dialozích. Programátorovi Thomasu Goettschovi se podařilo zvítězit nad Billovým monstrem a WinPack si již dokáže vydobýt z Windows fonty se správnou středoevropskou kódovou stránkou. Calamus lite edition byla poprvé prezentována na internetu přede dvěma měsíci a dnes již byla stažena více než 3.700 krát v různých jazykových verzích. Zvláště nás těší mnoho nových uživatelů, kteří se rozhodli si verzi lite zaregistrovat.

Přizpůsobeno pro původní uživatele: Kdo si za pouhých 1 750 Kč zaregistruje Calamus lite edition, zůstane mu přirozeně jeho původní sériové číslo, takže může dále používat nakoupená serializovaná písma CFN.

Přechod na plnou verzi Calamusu SL (nebo kompletní vydání SLC) je přirozeně kdykoliv možný za slušných podmínek. Při nákupu upgrade se vám odečte se plná cena registrace lite edition, to jest 1 750 Kč. Za upgrade na plnou verzi Calamusu SL zaplatíte o tuto částku méně.

Novou verzi Calamus lite si můžete stáhnout jako obvykle v oblasti downloadu.

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle Rechte vorbehalten. | Datenschutz