This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2001-12-07: Calamus SL 2002 je v distribuci, aktualizovaný manuál online

Český Calamus SL 2002 je hotový, distribuce začíná

Testování Calamusu SL 2002 úspěšně skončilo a jeho česká verze je připravena do distribuce současně s ostatními jazykovými mutacemi. Informační materiály byly spolu s objednávkovým formulářem rozeslány všem uživatelům. Pokud by Vám v příštím týdnu nedošla naše zásilka, můžete se nám ozvat , obratem Vám informační materiály zašleme. Kromě toho je celý obsah zásilky přístupný na internetových stránkách v prospektu on-line a objednávat můžete i bezpapírově v objednávkovém formuláři..

Calamus SL2002

Seznamte se s novými vlastnostmi Calamusu SL 2002:

Aktualizovaný manuál online

Přepracovaný manuál, ve kterém se můžete podrobně seznámit se všemi novinkami je na našich stránkách kdykoliv přístupný kliknutím na odkaz manuál online na úvodní stránce. Chcete-li jen seznam změn, klikněte v titulní straně manuálu na odkaz verze 1.10 dole pod obrázkem. V tomto souboru je výpis všech změn, které byly v souvislosti s SL2002 v manuálu provedeny, včetně odkazů

.
top top

© 1998–2024 invers Software. Všechna práva vyhrazena. | Soukromí
| Našli jste překlep, nebo chybný překlad?