Diese Seite nutzt die Möglichkeiten von CSS. Falls Du dies liest, ist CSS in Deinem Browser nicht erlaubt oder verfügbar. Die Seite wird trotzdem funktionieren, sieht aber bei weitem nicht so schön aus. ;-)
invers Software
 

2003-01-03: NADAT 2: De Nederlandstalige Calamusdag komt er aan! (nl)

Over een paar weken vindt weer de Calamusdag plaats voor nederlandstalige gebruikers (NADAT 2), op zaterdag 25 januari in Schiedam bij MABN. Het aantal deelnemers zit nog niet op het dat van vorig jaar, dus laat even weten of je komt of niet.

Helaas heeft Ulf Dunkel afgezegd wegens dringende persoonlijke aangelegenheden. Dat is natuurlijk erg jammer, we kunnen dan niet rechtstreeks met The Boss van gedachten wisselen, maar samen hebben we genoeg kennis en ervaring in huis om elkaars vragen te beantwoorden. Ik neem alle modules en drivers in hun laatste versie mee en ik probeer om behalve een computer ook een printer mee te nemen. Als er dingen zijn die iemand graag uitgelegd wil zien, zou ik het graag van tevoren willen weten, om het eventueel te kunnen voorbereiden en misschien nog tips te krijgen van Ulf.

Tot nu toe staat op het programma:

Ook zou ik graag willen bespreken waarom we Calamus gebruiken en waarvoor. Wat vinden jullie nou sterke en zwakke punten. Voor de duidelijkheid zou het goed zijn als iedereen voorbeelden hiervan meeneemt, gedrukt of digitaal. En misschien kunnen we Ulf nog verblijden met een lijstje aanbevelingen.

Dus hopend op een positieven reactie, wens ik iedereen een goed begin van het nieuwe jaar.

NADAT 2 vindt plaats:
bij MABN,
Willem Barentzstraat 25,
Schiedam,
tel 010-4718164,
e-mail: info@mabn.nl.
Begin om 10,00 uur, einde 17.00 uur.

Meer informatie over NADAT 2:

Vriendelijke groeten,
Paul Pasveer

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle Rechte vorbehalten. | Datenschutz