This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2006-10-16: Eindspurt naar het jubileum-ADAT

Van 20 tot en met 23 oktober 2006, (vrijdag tot en met maandag), treffen gebruikers(sters) en professionelen rondom DeskTop Publishing (DTP) elkaar bij dit verlengde jubileum-ADAT weekeind. Na lange tijd weer in het noordwesten van Duitsland. In het nieuwste district. Leer iCalamus voor Mac OS X en Calamus SL kennen. Wissel ervaringen uit. Discussieer met de ontwikkelaars. Wees erbij!

Het ADAT-programma staat vast!

Tipp: Wie reeds eerder op het ADAT was, kent een geheim, dat wij voor het eerst nu voor het jubileum ADAT verraden:

Wie aan het ADAT deelneemt, kan er alles rond Calamus en iCalamus met 50% korting kopen. De afrekening volgt na het ADAT per rekening of creditkaart afboeking, zodat het gehele ADAT zakgeld voor het comfortabele bier in de avond beschikbaar is.

ADAT staat voor Allgemeines DTP-Anwender/innen-Treffen (Algemene DTP-gebruikers/sters bijeenkomst). Het ADAT is voor iedereen die met twee voeten op de grond staat, die met iCalamus, Calmus SL en/of andere DTP-software werkt, om ervaringen uit te wisselen. Hier vindt U de bloedige beginners en diegene die reeds jaren met Calamus werken om met de programmeurs en personen uit de zetterij- en drukkerijbranche ervaringen uit te wisselen, nieuw uit te proberen, en over de gans alledaagse problemen en oplossingen te praten. ADAT/workshops zijn, begrijpelijk, onderhoudend en handgemaakt.

Zeer vaak hoor ik, als ik een Calamus gebruiker bij ondersteuningsgesprekken via de telefoon over het ADAT aanspreek: Voor mij is dat niets. Daar komen alleen maar de profs. Daar kan ik niet mee praten. – Juist het tegendeel is het geval. Iedereen leert DTP op een andere manier aan, iedereen kan van de ander leren of de eigen werkwijze inbrengen. Het is immers opnieuw ongelooflijk hoe eenvoudig problemen in de DTP praktijk op te lossen zijn. Men moet alleen samenkomen en er over praten. Precies daarvoor is het ADAT. Maar natuurlijk kan men ook simpel slechts luisteren.


iCalamus

iCalamus en Calamus SL2006

iCalamus 1.0 zal ten tijde van ADAT reeds volop uitgeleverd zijn. Bij het jubileum-ADAT 20 zijn er genoeg mogelijkheden de actuele versie uit te proberen. iCalamus draait op Apple-computers vanaf Mac OS X Tiger (10.4.5).

Ook Calmalus SL wordt natuurlijk doorontwikkeld. Discuseer mee over de toekomst van de product ontwikkeling. Welke functie zijn voor U belangrijk? Welke modules zullen ontwikkeld en verbeterd worden?

Nu snel aanmelden!

Zo: Het jubileum_ADAT 20 vindt van vrijdag, 20 oktober tot en met maandag 23 oktober 2006 plaats, in het Kardinal-von-Galen-Haus in Cloppenburg-Stapelfeld, vol pension naar keuze. En zeker opnieuw zeer interessant, een door alle deelnemers zelf samengesteld ADAT programma, dat ADAT tot een gebeurtenis maakt, waarop de ADATies zich steeds weer verheugen.

Maak het mee! – Het ADAT is betaalbaar en loont!

Hier vindt U alle informatie over het jubileum-ADAT 20.

Nu nog snel aanmelden.

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?