This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2008-07-01: Calamus 1.0 a invers Software slaví narozeniny!

Calamus 1.0 slaví 21. narozeniny.

narozeninové ceny Oslavte je s námi v červenci super cenami!

Dne 1. července 1987 zveřejnila firma DMC úplně první verzi Calamusu: Calamus 1.0 pro počítače Atari-ST od 1 MB RAM, rozlišení obrazovky 640 x 400 bodů černobíle. Milník v historii DTP. A Calamus stále žije, nyní přesně 21 let.
Tak všechno nejlepší k narozeninám


Zde je pro milovníky softwarových veteránů momentka z Calamusu 0.4, ranné studie na cestě k první verzi. Pro nostalgiky s originálním hardware Atari, nebo s emulátorem je nyní verze 0.4 ke stažení jako dárek. Přejeme s ním mnoho zábavy. (S otázkami na podporu pro Calamus 0.4 se prosím obracejte na svého obvodního lékaře, nebo na nejbližší lékárnu.)

Calamus 0.4

de  Calamus_0040.zip

Studie Calamusu 0.4
(vhodné jen pro systémy TOS)

(144 kB, archiv ze dne 28.06.2011)

17 let invers Software

Svou první firmu pojmenoval Ulf Dunkel Darksoft Systems Löningen. Založil ji 01.07.1991 jako jednomužnou firmu s těžištěm činnosti ve vývoji software a službách DTP. Jako pracovní nástroj si přirozeně zvolil Calamus 1.0, později Calamus SL.

V roce 1993 převzal známé oldenburské osvitové studio Avanti, osvitující Calamusové dokumenty, a spojil obě firmy do Darksoft//AVANTI.

V roce 1994 založil Ulf Dunkel kvůli špatné podpoře ze strany původního výrobce Calamusu, firmy DMC, spolu s Jürgenem Funckem z Freiburgu a Frankem Müllerem ze Saarbrückenu inversmedia Verlag, který vydával od listopadu 1994 časopis invers, odborný magazín pro typografii a layout. Těžištěm byl přirozeně Calamus.

V září 1997 předala kanadská firma MGI, která se mezitím stala vlastníkem práv na Calamus, firmě inversmedia Verlag právo distribuce Calamus SL, který pak zažil opravdový boom.

>V roce 1998 bylo nakladatelství inversmedia Verlag kvůli rostoucímu obchodu se softwarem rozděleno a Ulf Dunkel uvedl od května 1998 s invers Software Vertrieb s distribucí mnoha mezitím vzniklých modulů. S rozšířenou platformou produktů DSD.net a s iCalamusem, kompletně nově vyvinutým publikačním programem pro Mac OS X, představuje invers Software v současné době úspěšnou firemní historii.


A nyní chceme opět slavit. Celý červen platí skvělé narozeninové rabaty: Všechny ceny Calamusu jsou sníženy o 20 %, všechny moduly jsou zlevněny o 10 %. Slavte s námi, využijte příležitost!

Calamus 1.0 a invers Software slaví narozeniny!Zde se jde k narozeninovému ceníku.

top top

© 1998–2024 invers Software. Všechna práva vyhrazena. | Soukromí
| Našli jste překlep, nebo chybný překlad?