This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2008-10-02: Zkompletujte si svůj Calamus - nyní sleva 35 %

Máte už všechno?

Svůj Calamus znáte velmi dobře a víte, že lze dokoupit mnoho doplňkových modulů, které mohou výkonnost vašeho Calamusu ještě zvýšit.

Nemáte-li ještě všechny moduly, měli byste nyní zvýšit pozornost, protože do konce října si můžete všechny chybějící moduly dokoupit najednou se slevou 35%.

Zkompletovat Calamus, nebo si rovnou koupit nový?

Calamus SLC 2006

Pokud byste si chtěli nyní koupit Calamus se všemi doplňkovými moduly, který nazýváme SLC, museli byste podle ceníku zaplatit bez DPH 70550 Kč. To je dost peněz. Proto jsme cenu nového SLC limitovali na 43676 Kč + DPH. A nyní v říjnu je cena nového Calamusu SLC ještě o 25% výhodnější, takže za nový Calamus SLC zaplatíte jen 32757 Kč. Oproti nákupu Calamusu SL a všech modulů ušetříte přes 50%!

Staří věrní uživatelé, kteří si Calamus koupili již před lety, dostávají při kompletování Calamusu na SLC věrnostní rabat 25%. Nyní v říjmu dostanou slevu 35% a v žádném případě nezaplatí za kompletaci svého Calamusu víc, než kdyby si koupili nový!

Podívejte se, kolik stojí váš Calamus SLC

Můj Calamus

Všichni registrovaní uživatelé Calamusu mají přístup do servisní oblasti Můj Calamus, kde je mimo jiné rubrika Nabídka pro můj Calamus Tam vidíte svou individuální nabídku, přizpůsobenou vaší verzi Calamusu a již zakoupeným modulům.

Vyvolejte si Nabídka pro můj Calamus Nabídka pro můj Calamus a uvidíte zvýhodněnou cenu SLC po dobu trvání akce do konce října 2008. Rozhodněte se sami, ale dlouho neváhejte.

top top

© 1998–2024 invers Software. Všechna práva vyhrazena. | Soukromí
| Našli jste překlep, nebo chybný překlad?