This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

Bestelhulp (FAQ)

Op deze pagina vindt u antwoorden op vragen die vaak worden gesteld in verband met onze bestelpagina's.

Aanwijzingen voor onze bestelpagina's (FAQ):

Het internet biedt een snelle en comfortabele bestelmogelijkheid.

Gewoon de producten van uw keuze aankruisen en onderaan de pagina uw adres, bankgegevens en gebruikernummer invoeren. Of vermeld uw creditcard-gegevens (nummer en vervaldatum).

Na het invullen van een bestelformulier ziet u nogmaals alle gegevens die u ingevoerd heeft, op een bevestigingspagina. Pas als u deze pagina verstuurt is de bestelling geplaatst.

Aansluitend krijgt u van onze server een autmatisch aangemaakte e-mail met een overzicht van alle gegevens van uw bestelling (dezelfde e-mail krijgen wij van onze server toegestuurd als uw bestelling.)

Ook kunt u voor levering per download kiezen. U krijgt dan als antwoord op uw bestelling een e-mail met als bijlage onze rekening in PDF-formaat, die u zelf kunt printen. In de e-mail wordt uitgelegd waar en hoe u de downloadbestanden van de door u bestelde producten van onze server kunt downloaden.

Zaken die per post geleverd moeten worden, worden normaalgesproken op dezelfde of de volgende dag geproduceerd, verpakt en verzonden.

Wij versturen met zo weinig mogelijk verpakking. Normaal ontvangt u per download. Wij hebben geen onnodig grote verpakkingen, die voornamelijk lucht vervoeren en plaats innemen in uw kast. Zo houden wij in één klap de prijzen van onze artikelen en het transport zo laag mogelijk en dragen we een beetje bij aan het behoud van het milieu door het vermijden van teveel verpakkingsmateriaal.

De genoemde prijzen zijn in euro's incl. de huidige BTW.

Als u vanuit de EU bestelt en een BTW-nummer heeft, laat ons dat dan even weten. We berekenen u dan geen BTW.

Als u vanuit een land buiten de EU bestelt, rekenen we natuurlijk ook geen BTW. De in uw land gebruikelijke invoerrechten moet u bij het invoeren in uw eigen land voldoen. Dat geldt ook voor levering per download.

Creditcards

Bijna al onze buitenlandse klanten bestellen inmiddels gemakkelijk en veilig per creditcard. Wij accepteren MasterCard, VISA, Diners Club en American Express.

PayPal

Wer bei der eBay-Bank PayPal schon ein Konto hat, kann natürlich ebenso bequem via PayPal bei uns bezahlen. Für PayPal-Bestellungen achten Sie auf das PayPal-Symbol in unseren Seiten.

Rembours

Deze vorm van betalen kunt u beter alleen in uitzonderlijke gevallen kiezen. We verzorgen ook rembourszendingen met de Deutsche Post. Helaas heeft de Deutsche Post de verzekerde rembourszending per post afgeschaft, zodat we alle rembourszendingen alleen als extreem duur pakket kunnen versturen, zelfs als het slechts een diskette met rekening betreft. Dus denk er goed over na of u uw zuurverdiende geld liever in modules of in verzendkosten wilt steken.

Contante betaling

Het is beter voor uzelf en voor ons om geen contant geld per post op te sturen. Er zijn altijd weer geruchten over nooit aangekomen onverzekerd verstuurde enveloppen met veel geld er in. Contant geld is vandaag de dag eigenlijk alleen nog handig in een ijssalon.

Normaal gesproken zijn alle pagina's van onze website waarop u iets kunt bestellen voorbereid als SSL-beschermde pagina's. Dat betekent, dat deze pagina's niet via http://, maar via https:// opgeroepen worden. Daarachter zit een veigheidstechniek op onze server, die alle gegevens versleutelt die van en naar deze pagina's gestuurd worden. Meestal ziet u hier niets van.

Uw browser test normaal gesproken of de SSL- beschermde pagina's ook goed werken. Daarvoor is er een SSL- certificaat, det bevestigt dat deze server een SSL- veiligheidsserver is. Alleen dan wordt het hangslot-symbool in uw browser gesloten.

Deze SSL- certificaten kunnen door de ISP van de server of door derden afgegeven worden. Ze betekenen alleen dat de pagina's van onze server die via https:// aangesproken worden, door een SSL- veiligheidsserver versleuteld worden.

Omdat certificaten van derden veel geld kosten, hebben wij voor een kosteloos certificaat van StartSSL gekozen. Als uw browser dit certificaat nog niet kent (wat te verwachten is), moet u het certificaat eenmalig testen en vrijgeven. Dan zeurt uw browser in de toekomst niet meer hierover.

Als u desondanks geen bank- of creditcardgegevens via internet wilt versturen:
Stuur maar een fax: 00 49 (54 32) 9 20 74. of stuur uw gevoelige gegevens verdeeld over meerdere e-mails.


Service-bereik
Service-bereik Ons Service-gebied is bereikbaar in elk hoofdstuk van onze Website via de Mijn Calamus link.

Of u klikt eenvoudig hier.
Als U meent voor een gratis update in aanmerking te komen, maar in Uw service gebied geen update kunt vinden, stuur ons dan korte informatie via e-mail, waarmee wij de module updates kunnen controleren. Zeer behulpzaam is ook de sinds SL2002 meegeleverde module Versie-checker, wanneer U wilt weten welke versie Uw module heeft.

Hier zijn onz kleine lettertjes: ALV | Licentieovereenkomst.

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?