This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2000-02-01: První česká demoverze Calamusu SL 99 - rychlejší pod Windows

V naší oblasti downloadu najdete ode dneška zcela nové demoverze MGI Calamusu SL99 ve všech momentálně podporovaných jazycích: česky, německy, anglicky, francouzsky a holandsky. Oblast downloadu je nyní rozdělena na tři části: demoverze Calamusu, demoverze modulů a Příslušenství.

Co je nového?

Nové demoverze mají podstatně méně omezení, abyste mohli lépe otestovat všechny funkce.

Omezení jsou:/

Z dřívějších omezení se nyní již neuplatňují tato:

Windows Pack je od verze v 1.4 cca o 20 % rychlejší!
WindowsPack v 1.4 lze nastarovat i ze záložního CD, aniž by se musel instalovat.

Ve WindowsPacku obsažený univerzální tiskový ovladač pro Windows WinPrint.cdt (dříve GDIprn.cdt) byl podstatně vylepšen.

S plnou verzí editoru Eddie můžete přímo přesunovat libovolné texty z ostatních programů Windows přes schránku do textového okna a zpět. Přitom se texty automaticky překódovávají z Windows-ANSI do Calamus-ASCII. Totéž se odehrává i při přenosu opačným směrem. Označíte text v okně Eddieho a příslušnou ikonou jej odešlete do schránky GEM. Emulátor WIndows Packu jej automaticky předá do schránky Windows, kde jej máte k dispozici pro ostatní programy Windows a klávesovou zkratkou Ctrl-V jej můžete vložit. Aplikační prostředí přitom překonvertuje text zpátky do Windows-ANSI.

(Tato vlastnost není obsažena v Eddie light, ale jen v plné verzi!)


SL99-FreshUp-Paket:
Nová verze se distribuuje ode dneška. Pokud již máte Calamus SL99 WindowsPack a chtěli byste pracovat s rychlejší verzí, musíte ještě chviličku počkat. Zanedlouho nabídneme ke Calamusu SL 99 velmi zajímavý FreshUp, který bude vedle opravy drobných chyb v Calamusu samotném především nabízet důležité nástroje, které byly dosud jako zvláštní příslušenství za příplatek, mimo jiné StarScreening light, VDIPrint (tiskový ovladač VDI) a MacPrint, univerzální tiskový ovladač pro Calamus pod MagicMac na počítačích Apple.

K tomu se ale brzy vrátíme ... Zatím si můžete přírůstek rychlosti otestovat na demoverzi. Po její instalaci sice nejde spustit dřívější plná verze SL 99, ale žádnou paniku. Stačí demoverzi odinstalovat a vše běží zase jako dřív. Uživatelů starších Calamusů se toto upozornění vůbec netýká.

top top

© 1998–2024 invers Software. Všechna práva vyhrazena. | Soukromí
| Našli jste překlep, nebo chybný překlad?