This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2000-10-24: Calamus SL2000: aktualizace R4

Ode dneška je pro všechny uživatele a uživatelky Calamusu SL 2000 k dispozici nová aktualizace. Obsahuje různé opravy chyb, o kterých jsme v minulých týdnech referovali. Kromě toho byl výstup textu zrychlen cca 30 %. Změny podrobně popisuje text R4xxx.txt přiložený u aktualizace. Vyplatí se vám si ho stáhnout v rubrice Aktualizace Calamusu.

Pozor: Od tohoto vydání jsme do souboru Calamus.PRG zabudovali přístupový kód. Když si stáhnete a rozbalíte archiv aktualizace, najdete v něm nový Calamus.PRG a různé adresáře, které svou strukturou odpovídají vašemu adresáři Calamusu. Nové adresáře a PRG jednoduše zkopírujte do svého adresáře Calamusu SL2000. Novější moduly, filtry apod. přepíšou ty starší.

Když pak nastartujete Calamus, jste dotázáni na přístupový kód. Tento kód si od nás musíte vyžádat e-mailem. Zadejte přitom následující údaje:

Svůj přístupový kód dostanete osobním e-mailem od středy, 25. 10. Musíte jej vyplnit po startu nezaregistrovaného Calamusu. Po registraci již Calamus funguje jako obvykle. Proto si původní Calamus a moduly nepřepisujte dokud kód neobdržíte.

Důležité: Nepředávejte svůj přístupový kód ani po registraci vzniklý soubor REG třetím osobám. Předání kódu je totéž, co pořízení nelegální kopie a znamená ukončení Vaší licence. V přístupovém kódu je zakódováno vaše jméno i adresa.

top top

© 1998–2024 invers Software. Všechna práva vyhrazena. | Soukromí
| Našli jste překlep, nebo chybný překlad?