This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

Calamus: Meer dan een lay-out systeem.

Calamus SL 2015

Calamus is veel meer dan een frame georiënteerd lay-out systeem, waarmee men de frame-inhoud kan plaatsen en Uw lay-out kan opbouwen. Calamus beschikt door zijn hoge integratiegraad over efficiënte hulpmiddelen voor tekst-, beeld- en vectorberwerking. U kunt b.v. correcties van vectordiagrammen direct in de document lay-out maken - zonder over te schakelen naar een andere toepassing. Frametypes kunnen in elkaars type worden veranderd, om hun inhoud op een ander niveau verder te bewerken (b.v. transformatie van tekst in vectordiagram en dit vervolgens bewerken). Het maskeren van willekeurige frames is direct in de lay-out mogelijk! Met de aanwezige modules kan de bewerking van die beelden direct in Calamus gebeuren. Werk met kleurverloop, voeg barcodes toe, en veel meer. Met de module Calipso is zelfs de invoer van PostScript documenten mogelijk - geschikt om te verwerken!

NBehalve deze bijzondere kenmerken heeft Calamus uiterst flexibele typografische functies, evenals efficiënte lay-outhulpmiddelen. Voor de verbetering van de productiviteit kunnen met de geïntegreerde macrorecorder snel opeenvolgende arbeidsprocessen onder een toetsencombinatie gezet worden. Voor de tekstinvoer en verwerking is een efficiënte en comfortabele tekstbewerker (EDDIE light) beschikbaar, waarmee ook alle stuurkarakters (tekstlinialen, stijl en kerninginformatie, enz...) direct ingevoerd en bewerkt kunnen worden.

Bekijk zelf het hoofdstuk Tutorial om een blik op de ongewone, maar zeer efficiënte bediening van Calmus te werpen. Het loont!

U kunt door de modulaire architectuur van Calamus de functionaliteit uitbreiden met aankoop modules van uw keuze.

Ervaar meer over Calamus, want de creativiteit gaat zijn eigen weg.

Onze huidige prijslijst is hier op het web beschikbaar. Gebruik de comfortabele Internet bestelmogelijkheid! Ook is er een testversie (SL lite editie) aanwezig ter download.

Bent U nieuwsgierig geworden? Heeft u verdere vragen? Aarzel niet en neem contact met ons of één van onze wederverkopers op!

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?