This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

Bridge 5

Bridge 5

Bridge 5 · Kopen · PayPal · Mening gebruikers · Compare · Demo · Handboek · Nieuws · History ·  
Bridge 5 (heeft tenminste nodig: Calamus SL 2002): Het actuele versienummer is 5.16.

(Dit product wordt niet meer ondersteund.)


Sinds SL2002 R3 behoort Bridge 5 lite tot het standaardpakket!

Bridge 5Bridge is de brug voor uw gegevens in en uit Calamus. Toepassingsgebieden van de module liggen in de gegevensuitwisseling tussen uiteenlopende applicaties en computersystemen, evenals in het omzetten van de inhoud van frames in Calamus naar andere gegevensformaten. Deze module biedt de mogelijkheid frames, groepen frames en pagina's in een veelvoud van exportformaten om te zetten. Zo kunnen bijvoorbeeld logo's die u in Calamus ontwikkeld hebt, in het AI- of HPGL-formaat veranderd worden.

Ondersteunde formaten:PS- & EPS-exportPDF-export De voornaamste toepassing is waarschijnlijk de objectgeorienteerde PDF-, PostScript- en EPS-uitvoer van hele documenten, losse pagina's of zelfs losse frames.


Omzetten in rastergrafiek Nagenoeg alle types frames kunnen in willekeurige pixelformaten veranderd worden, waarbij de kleurdiepte en resolutie vrij gekozen kunnen worden. Beelden kunnen monochroom, in grijswaarden, RGB of CYMK omgezet worden. Bovendien is het mogelijk gesepareerde kleurlagen apart in frames uit te voeren.

Omzetten in vektorgrafiek Verder kan Bridge met een muisklik complete tekstkolommen of zelfs alle tekstframes in het hele document in vectorgrafieken omzetten, die aansluitend in de in de Calamus-vectoreditor of met LineArt naar believen gemanipuleerd kunnen worden. (Ook het fontloos WYSIWYG doorgeven van Calamus-documenten is zo zeer eenvoudig mogelijk.)

Instellingen De in Bridge ingestelde en instelbare parameters laten zich natuurlijk in een setup-bestand opslaan en staan daarmee bij de volgende start van de module weer ter beschikking. Erg belangrijk: u kunt willekeurige resoluties definieren, die ter beschikking staan aan de Bridge-acties.
top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?