This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

2006-01-14: Calamus SL2006 R2 is beschikbaar

Calamus SL2006 is uitgeleverd

Calamus SL2006 is ondertussen uitgeleverd aan iedereen die tot nu toe besteld heeft. Ondertussen is de versie 2 beschikbaar. Wat er sinds de eerste uitlevering gedaan is, kunt U op deze bladzijde vinden. Haalt U indien nodig direct de FreshUp-uitvoeringop.

Het handboek is klaar

Ook het Duitse van Calamus SL2006 is intussen klaar. Het heeft actueel 840 bladzijden A5. De 194 bladzijdes grootte handboekaanvulling naar het SL2003 compleet handboek wordt reeds aan alle calamus-gebruikers (m/v) gratis verzonden, die het complete handboek bezitten - zoals afgesproken. We moeten de prijs voor het complete handboek vanaf nu op grond van gestegen productiekosten weer naar 49 EUR verhogen. Niettemin blijft het compleet handboek zeker ook voor U een lonende aanschaf, daar U bij toekomstige Calamus-upgrades in ieder geval gratis de handboekaanvullingen ontvangt. Hier kunt U het handboek direct bestellen.

Foutjes

Ja, ja, wie werkt, maakt fouten. Er zijn enkele foutjes bij de uitlevering van Calamus geconstateerd, die nochtans eenvoudig zijn op te lossen:

  1. In de versie 2 van Calamus SL2006 is helaas weer de versie 2.04 van de Versie-Checker meegeleverd, die Calamus bij het testen laat crashen. Wij zullen binnenkort de gecorrigeerde versie 3 uitleveren, die dan de actuele en werkende Versie-checker bevat. Als U de versie 2.05 van de Versie-checker niet heeft, dan kunt U deze ieder moment downloaden vanaf de download-site.
  2. Wie de Indexer PRO in de versie 2.x bezit, heeft jammer genoeg met de gratis update naar de actuele versie 2.13 slechts de demo-versie ontvangen, hoewel het bestand de juiste naam INDEXPRO.CXM heeft. Vanaf nu vindt U in Uw persoonlijke download gebied de juiste volversie van Indexer PRO.

Als U ergens onregelmatigheden in de actuele Calamus tegenkomt, twijfel niet ons die te melden. Het werk aan SL2006 gaat natuurlijk gestaag verder, en de volgende fresh-up is reeds gepland. Gebruik a.u.b. ons BugTrackingSysteem, om fouten of wensen over Calamus en de vele aankoop modules aan ons te melden. Zo bereiken uw foutmeldingen de juiste ontwikkelaar direct, zonder omwegen.

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?