This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software

Stemmen van gebruikers over het einde van invers Software + DSD.net

Dank voor alle jaren goede ondersteuning.

Ik begrijp dat je he bijltje er bij neer gooit en per 1 april (geen grap?) de actieve (commerciële) ondersteuning en verdere ontwikkeling rondomd DSD-software en Calamus staakt. Da’s heel jammer, al was het maar omdat het min berooft van de mogelijk af en toe Nederlands (en Duits) te praten met een Duitser waarmee ik het goed kan vinden.

Ik heb dan ook de afgelopen weken meermaals (en dus niet meerdere → een helaas erg lelijk maar steeds verder in onze taal ingeburgerd germanisme) gepoogd je te bellen, hetgeen waarschijnlijk door de plotselinge drukte rond je aanstaande bedrijfsbeëindiging niet gelukt is.

Maar afgezien van de goede (zij het losse) persoonlijke band vind ik het ook jammer dat deze door mij geliefde software zonder jouw inzet dreigt in verdere vergetelheid te geraken.

Ook van mij bedankt voor alle goeds dat je hier hebt gebracht. Calamus was lang tijd een van de basiselementen waarmee ik mijn bedrijf kon runnen. En van het vertalen veel geleerd.

Uiteindelijk werd werken met SL me toch te omslachtig. Ik heb nooit echt goed aan iCalamus kunnen wennen, jammergenoeg. Tenslotte ben ik overgegaan op PhotoLine, dat past beter bij wat ik doe. Maar ik pak nog steeds af en toe een Calamus-toetsencombinatie. Calamus gebruik ik nu alleen nog om heel oude documenten perfect in PDF om te zetten voor verdere verwerking.

De klok die ik heel lang geleden van je heb gekregen (20 jaar of langer, denk ik) tikt nog steeds in mijn drukkerij.

Ik denk met veel plezier terug aan de weekenden met Calamus-vrienden. Dus nogmaals bedankt en ik hoop dat het je heel goed gaat de komende vele jaren.

invers Calamus klok

Meer stemmen van DSD.net klanten

Meer stemmen van iCalamus gebruikers

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?