This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

Montage PRO

Montage PRO

Montage PRO · Kopen · PayPal · Mening gebruikers · Compare · Demo · Handboek · Nieuws · History ·  
Montage PRO (heeft tenminste nodig: Calamus SL 2006): Het actuele versienummer is 3.53.

Wie zijn documenten van professionele inslagschema's wil voorzien, heeft Montage PRO nodig. Natuurlijk worden momenteel drukvellen tot en met 32 pagina's ondersteund, alsmede verscheidene inslagschema's. Pagina's automatisch inspringen en boeken automatisch verlengen, zonder dat u iets aan het document zelf hoeft te veranderen, spreken voor zich. Per ASCII-bestand vrij definiëerbare paginagroepenlijsten en 'Altaarvouw' met een muisklik -; dat heeft niet iedereen. Maar is toch vaak nodig.

Maar ook dagelijks werk zoals het exact op maat maken van een proefdruk op het voor de printer bedrukbare gebied op het papier voert Montage PRO met één druk op de knop uit. Voorbij zijn de tijden van uitgebreide proefdrukken, totdat het briefpapier inclusief paskruisen optimaal op een A4-printer was geprint. Montage PRO werkt ook met de as-Fijnbeeldenmanager samen, zodat ook het werken met werkelijk grote documenten niets meer in de weg hoeft te staan.


Montage PRO dient voor het automatisch met juiste inslagmethode uitvoeren van documentenpagina's op meervoudige drukvellen. Daarbij stelt Montage PRO een veelvoud van inslagschema's ter beschikking, die de pagina's met één druk op de knop correct op de goede positie plaatst.

Normaal vindt het maken van de inslag pas plaats in de drukkerij bij het inrichten van de drukvormen. Met Montage PRO kunt u deze stap in het arbeidsproces zelf overnemen en de drukker het werk en de eventueel bijkomende kosten besparen. Montage PRO plaatst al naar gelang het inslagschema tot en met 4 documentpagina's op een uitvoerpagina (op printer of belichter). De paginaplaatsing kan tot en met 16 documentpagina's per drukvorm aangepast worden.

Montage PRO

De inslagschema's


Lijst De Lijst is het eenvoudigste inslagschema in Montage PRO. Hier worden eenvoudig twee opeenvolgende documentpagina's naast elkaar op een drukvel geprint. Nuttig voor bijvoorbeeld controleprints.

Katern Het dubbelzijdige Katern is het ideale object voor nieuwsbrieven, informatiebrochures etc. Hierbij worden minstens vier pagina's zo bij elkaar geplaatst, dat de eerste beide en de laatste beide pagina's op het buitenste vel belanden, de volgende voorste en de volgende achterste op het op één na buitenste vel, etc. De vellen worden dan in elkaar gestoken, geniet en klaar is het katern. Om ook bij dikke katernen de stand van de pagina's voor het schoonsnijden constant te houden, biedt Montage PRO de mogelijkheid, de pagina's bij het hart van het katern met een instelbare waarde in te laten springen.

Boek In tegenstelling tot de katernen, waarbij de drukvellen een voor een in elkaar worden gestoken en aansluitend alle vellen in één keer in het midden geniet worden, staan bij het Boek altijd minstens vier opeenvolgende pagina's op een vel. De vellen worden na het vouwen per stuk op elkaar gelegd en met lijm of een spiraal gebonden.

Altaar De optie Altaar maakt volautomatisch zogenaamde 'altaar'folders, dus folders, waarvan de voorpaginain het midden vertikaal gedeeld is. Met de meeste middelen is deze manier van vouwen slechts met grote moeite te bereiken. Met Montage PRO maakt u eenvoudigweg een document aan met 4 pagina's en de module doet de rest.

Naast de beschreven inslagschema's biedt Montage PRO tevens de mogelijkheid vrij definieerbare inslagschema's en paginalijsten te gebruiken, zodat u ook speciale gevallen met Montage PRO kunt uitvoeren.

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?