This site is designed to take advantage of CSS. If you are seeing this, CSS must not be available or enabled in your browser. Everything should still work, but won't be as pretty. :)
invers Software
 

CXmy editor

CXmy editor

CXmy editor · Download · Handboek · Nieuws · History ·  
CXmy editor (heeft tenminste nodig: Calamus SL 2015 R2): Het actuele versienummer is 4.02.

Dit produkt zit in het SL standaardpakket.


CXmy: De nieuwe miniklasse van de modules

Ook bij SL-modules wordt soms de ruimte in de kop-modulebalk krap. Bovendien draagt de voortdurende noodzakelijkheid om tussen verschillende functievelden te wisselen niet echt bij aan de effectiviteit. Met de door adequate systems ontwikkelde CXmy-miniklasse benut u nu niet alleen de aanwezige plaats beter, maar kunt u ook nog de nieuwe functies geheel naar wens inrichten!

CXmy-modules Alle nieuwe CXmy-modules functioneren volgens hetzelfde principe; de eerst geladen CXmy plaatst een nieuw item in de kopregel en presenteert zich zoals gewoonlijk met eigen functievelden voor zijn eigen functies.

De tweede en de volgende CXmys daarentegen verschijnen gewoon als extra functie-iconen in de reeds aanwezige functievelden: ze hebben geen eigen functievelden nodig, geen extra item meer in de kopregel!

Hierbij is het belangrijk, welke van de CXmy's u het eerst heeft geladen; meerdere modules sluiten zich op deze manier aaneen tot een gemeenschappelijke interface. Een speciale 'basis-module' is niet nodig.

Met de meegeleverde CXmy-editor kunt u de functie-iconen interactief en zonder uw werk te onderbreken op een willekeurige plaats binnen de functievelden te verschuiven. Naar believen maakt u met de editor ook meer functievelden of extra kopregel-items aan - en daar heeft u een nieuwe individuele gebruikersinterface.There are more Calamus modules using the the CXmy technology, e.g.:

top top

© 1998–2024 invers Software. Alle rechten voorbehouden. | Gegevensbescherming
| Vertaalfouten over deze pagina gevonden?